elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La remodelació del CEIP Verge del Miracle de Rafelbunyol més a prop

La remodelació del CEIP Verge del Miracle de Rafelbunyol més a prop
  • L'Ajuntament de Rafelbunyol portarà al Ple de març la delegació de competències per a la rehabilitació del col·legi més antic del municipi

L'Ajuntament de Rafelbunyol portarà al pròxim a Ple de març, per a la seua aprovació, la delegació de competències per a la remodelació del CEIP Verge del Miracle, últim pas necessari per a la tramitació de les actuacions de millora de centres educatius del Pla Edificant de Conselleria.

Un projecte de 6,6 milions d'euros, consistent en la demolició dels edificis de primària d'aquest col·legi, a més de la remodelació dels seus patis. Una actuació, la qual es desenvoluparà durant els pròxims anys, que millorarà la qualitat del servei educatiu.

"Gràcies a aquest projecte Rafelbunyol comptarà amb dos centres educatius moderns, adequats per a la seua ràtio poblacional i adaptats als nous temps. El CEIP Verge del Miracle ens ha vist créixer a tots i totes i ja és hora que es modernitze per a continuar donant servei als nostres xiquets i xiquetes" declara Fran López, Alcalde de Rafelbunyol.

Per la seua part, Rosa Azor, regidora d'Educació afegeix: "Volem una educació de qualitat, igualitària i en les millors condicions possibles per al nostre alumnat. És una prioritat reformar aquest Centre per a equiparar-ho al CEIP Els Germanells, perquè tots els xiquets i xiquetes gaudisquen de les millors instal·lacions".

A més, aquest estiu està prevista la rehabilitació i reforma de l'Institut de la localitat. L'IES de Rafelbunyol millorarà les seues infraestructures gràcies al mateix Pla Edificant, per al qual ja té concedida la delegació de competències.

 

Pujar