24 de setembre de 2020 24/9/20

Rafelbunyol torna a internacionalitzar la seua festa

Rafelbunyol torna a internacionalitzar la seua festa - (foto 1)

  La festivitat de Sant Antoni de Rafelbunyol podrà seguir-se en directe online a partir d'aquesta vesprada amb la Plantà del Maio. Es tracta de la segona vegada que Rafelbunyol internacionalitza la seua festa local a través d'internet, on l'any passat va ser vista per 15.246 persones de 36 països diferents, gràcies a la tecnologia de l'empresa Wolkam

  Del 19 al 22 de gener, dies de commemoració de la festa, una càmera instal·lada en l'Ajuntament estarà emetent en directe tot el que transcórrega en la plaça, gràcies a la innovadora tecnologia de l'empresa Wolkam (empresa formada per 3 emprenedors valencians i guardonada amb diversos premis) que ofereix serveis en streaming (emissió en directe de qualsevol esdeveniment, webcam turística o actes institucionals, per a poder veure en temps real des de qualsevol dispositiu) mitjançant un sistema que combina àudio i vídeo en un únic códec, emetent en directe i permetent retrocedir en l'enregistrament fins a 4 o 12 hores, segons necessitats.

  Enguany, a més estrenen a Rafelbunyol una tecnologia millorada amb molta més resolució i amplitud del camp focal podent arribar a visualitzar a més de 1KM.

  Cap dels moments estel·lars de la festa quedaran al marge d'aquesta retransmissió ja que enguany tot transcorre en la plaça de l'Ajuntament i carrer Magdalena: calderes, coetà, cremà i fins i tot benedicció dels animals.

  Després de la positiva experiència de l'any passat, en el qual aquesta festa local de gran implantació i seguiment entre els veïns i veïnes traspassava fronteres, Rafelbunyol repeteix experiència perquè a través d'aquest nou canal puguen viure la festa, els i les que per motius laborals o d'estudi no poden gaudir-la en viu.

  Així mateix, els milers d'usuaris i usuàries no solament seran agents passius sinó que podran interactuar amb els seus comentaris i "m'agrada" a més de participar activament en el xat obert.

  El link per a la visualització és el següent https://goo.gl/l5lwxp

  Pujar