elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol presenta el llibre “Pídeme el mar” de l’autora local Naiara Serrano

Rafelbunyol presenta el llibre “Pídeme el mar” de l’autora local Naiara Serrano
  • L’acte tindrà lloc aquest dijous a les 19.30 hores al saló d’actes de la Casa de la Cultura

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Rafelbunyol presenta el llibre “Pídeme el mar” de l’escriptora nobel Naiara Serrano Lendínez.

A l’acte que tindrà lloc, aquest dijous a les 19.30 h, al saló d’actes de la Casa de la Cultura, es podrà conèixer el contingut de la novel·la i a la seua autora. Una novel·la amb una dona, Lucia, que ha tingut un passat confús i porta una vida un tant caòtica. Un amor frustrat i un accident de trànsit la portaran de la reclusió interior de la seua ment a crear-se una vida possible.

Es tracta de la primera experiència literària d’aquesta veïna de Rafelbunyol publicada per l’editorial Autografía.

Alícia Piquer, regidora de Cultura, que acompanyarà a l’autora en la presentació ha assenyalat que “és molt satisfactori continuar incrementant la nòmina d’escriptors i escriptores locals. Com a mínim és senyal que tenim uns veïns i veïnes que s’estimen la lectura i tenen necessitat de blasmar amb l’escriptura les seues inquietuds creatives”.

A Rafelbunyol s’han presentat dos llibres en un parell de setmanes i en juliol, un de poesia.

L’alcalde de Rafelbunyol, Fran López, ha comentat que “és un plaer haver presentat diversos llibres d’autors locals en tan poc de temps. Des d’ací recolzem als seus autors i autores, i animem al veïnat aficionat a la lectura a llegir les seues històries”.

Pujar