21 de gener de 2021 21/1/21

Rafelbunyol es prepara per a la seua pròxima 6,5 K

Rafelbunyol es prepara per a la seua pròxima 6,5 K - (foto 1)

  Rafelbunyol acollirà el pròxim 4 de març per segon any consecutiu la Run Càncer. Després de l'èxit de la passada edició, el municipi es suma de nou a aquesta competició solidària i esportiva a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

  Una iniciativa que va ser presentada la setmana passada en el Palau de Congressos de València on l'alcalde, Fran López, i la presidenta de AECC Rafelbunyol, Berta Fornás, van arreplegar el diploma acreditatiu de la participació.

  La prova de 6,5 quilòmetres de recorregut, es podrà realitzar en dues modalitats: marxa o carrera perquè qui ho desitge puga participar sense importen la condició física i així col·laborar en la lluita contra el càncer.

  Les inscripcions a aquesta carrera podran formalitzar-se online a través de www.runcancer.com i www.toprun.es o físicament en l'horari habitual de la Casa de la Cultura i l Piscina Coberta Municipal.

  No obstant açò, aquesta no és l'única carrera que es va a dur a terme en la nostra localitat. L'Ajuntament de Rafelbunyol, conscient de la importància de fomentar l'esport i la gran afició al running de la població de la nostra localitat, s'ha sumat al Circuit Horta Nord i el 10 d'Octubre durà a terme, juntament amb el Club d'Atletisme local, la II 10 K Rafelbunyol, a més de la ja tradicional Sant Silvestre que té lloc a final d'any.

  L'alcalde, i també regidor d'Esports, Fran López destaca que "el foment de l'esport és un dels nostres grans objectius, una línia de treball que duem a terme millorant les nostres infraestructures, però també incloent importants proves esportives que promoguen la participació ciutadana. Tenim la gran sort de comptar amb un ampli teixit associatiu en diverses disciplines esportives i afermar el nostre objectiu està sent possible gràcies a la unió d'esforços amb elles i el constant respatler municipal".

  Pujar