elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol homenatgea a Vicente Camarasa

Rafelbunyol homenatgea a Vicente Camarasa

    Rafelbunyol va acollir ahir l'emotiva inauguració de l'exposició homenatge al nostre cèlebre veí ‘Vicente Camarasa, el capità del primer ascens’ que va comptar amb la presència de diferents representants de l'entitat levantinista, la corporació municipal, familiars i afició granota.

    El president d'Honor del Llevant UE, Paco Fenollosa, i el capità del primer equip masculí, José Morales, van encapçalar la representació levantinista que no va faltar a aquesta cita que va tindre lloc a Rafelbunyol. A més, Vicente Latorre i Sergio Ballesteros també van assistir a aquest esdeveniment en el qual se'ls va entregar, al costat de Morals, un braçalet commemoratiu com a capitans emblemàtics de la història levantinista.

    Aquesta mostra, que està organitzada de manera conjunta per l'Ajuntament de Rafelbunyol, l'Àrea de Patrimoni Històric del Llevant O.D. i la Penya Vicente Camarasa de Rafelbunyol, rescata una profusa i rica documentació que lliga la figura de Vicente Camarasa al Llevant O.D. Aquesta exposició permet realitzar un recorregut històric que retorna la mirada cap a la segona meitat de la dècada dels anys cinquanta i primers seixanta amb el capità i el Llevant com a protagonistes.

    L'exposició podrà visitar-se a la Sala d'Exposicions de Rafelbunyol entre el 30 de gener i el 16 de febrer en les següents jornades i horaris: Divendres de 17.30 hores a 20.00 hores i dissabtes i diumenges de 10.00 a 13.00 hores i 17.00 a 20.00 hores. Existeix la possibilitat de concertar visites guiades contactant amb el telèfon 96 141 00 49.

    Pujar