elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol ret homenatge a la gent gran

Rafelbunyol ret homenatge a la gent gran

  L'Ajuntament de Rafelbunyol celebra hui el "Dia de la Gent Gran", brindant homenatge a les persones majors de la localitat amb un dia replet d'actes de commemoració i reconeixement que mereixen.

  Aquests actes han començat a les 12 hores, quan la Corporació Municipal, acompanyada de la Banda de Música "La Primitiva" de Rafelbunyol, ha arreplegat en la Llar del Jubilat als i les majors que aquest any han complit o compliran els 75 anys, per fer-los entrega d'un ram de flors i acompanyar-los a una missa en acció de gràcies a la nostra patrona, la Mare de Déu del Miracle.

  Més endavant, al mig dia, es celebrà un multitudinari menjar de fraternitat en el Tentadero La Paz, que s'allargarà fins a la vesprada amb l'actuació a les 18:30 de l'Orquestra de l'Escola de "La Primitiva" de Rafelbunyol als jardins de la Residència Verge del Miracle.

  A les 19:30 el UDP (Unió de Pensionistes de Rafelbunyol) ha organitzat un multitudinari bingo per a tota la població en la Plaça de l'Ajuntament. Quan aquest finalitze i després d'un xicotet descans, arriba el moment més especial de la nit, el Show de Rosita Amores.

  Per donar fi a aquesta jornada intensa, a partir de les 00.30 hores, se celebrarà el "Remember Nit Festival" a la zona Late Creueta.

  Pujar