elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Rafelbunyol enlletgeix que el PSPV vote en contra “de frenar les malalties de salut mental”

Cs Rafelbunyol enlletgeix que el PSPV vote en contra “de frenar les malalties de salut mental”
  • García Botet: “En altres municipis, com Sagunt, els socialistes han votat a favor d'aquesta iniciativa i ací són els únics que s'han oposat”

La portaveu de Ciutadans (Cs) Rafelbunyol, Asunción García Botet, ha enlletgit que “el PSPV vote en contra de frenar les malalties de salut mental”. “Ens sorprén molt aquest posicionament, contrari al que els socialistes han tingut en altres municipis, perquè és una moció sense cap biaix ideològic, que només pretén ajudar a aquests malalts i les seues famílies”, ha explicat.

Per això, ha destacat, “tots els grups ho han vist clar i han donat suport a la moció, però lamentablement no ha tirat avant”. “Demanàvem, entre altres coses, que s'elaborara un pla de prevenció de salut mental, es promogueren campanyes d'educació responsable en fàrmacs i sensibilització del suïcidi, i s'avançara en la implementació de mesures d'inserció soci-laboral que facilitaren a les persones amb trastorn mental greu la seua autonomia personal i el seu ple desenvolupament dins de la societat”, ha detallat García Botet.

D'altra banda, la regidora de la formació taronja ha criticat que “l'esquerra no haja recolzat blindar la denominació Comunitat Valenciana front els termes que vulneren el nostre Estatut com Països Catalans i Páis Valencià”.

Igualment, ha lamentat que “es continue donant cobertura a una vicepresidenta que, segons els tribunals, va actuar negligentment en la protecció d'una menor víctima d'abusos sexuals”. “PSPV i Compromís són còmplices en votar en contra de la reprovació a Oltra que Cs exigeix”, ha assegurat.

Pujar