elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol dona veu a la gent gran per a decidir les activitats municipals a realitzar dirigides a aquest col·lectiu

Rafelbunyol dona veu a la gent gran per a decidir les activitats municipals a realitzar dirigides a aquest col·lectiu
  MÉS FOTOS
  Rafelbunyol dona veu a la gent gran per a decidir les activitats municipals a realitzar dirigides a aquest col·lectiu - (foto 2)

  L'Ajuntament destinarà enguany 10.000 € a activitats per a les persones majors de la localitat: una de les iniciatives guanyadores dels Pressupostos Participatius Socials de Rafelbunyol 2021-2022, la programació de la qual també ha sigut plantejada per la mateixa gent gran.

  "La participació ciutadana no acaba proposant i votant les iniciatives als pressupostos participatius. Volem escoltar les demandes del nostre veïnat en tot moment. Si les activitats són per a la nostra gent gran, hem d'escoltar les seues necessitats i programar el que ens traslladen" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

  Baix aquesta premissa, el Consistori, representat pel seu alcalde, la regidora de Persones Majors, Antonia Romero Soria, juntament amb el Departament de Govern Obert, es va reunir amb la gent gran per a decidir les activitats a realitzar enguany per a aquest col·lectiu a Rafelbunyol.

  Les primeres reunions foren amb les associacions municipals d'Ames de Casa i la Unió de Pensionistes que acullen al gruix de persones d'aquesta franja d'edat.

  Posteriorment, es va celebrar una reunió participativa per a les persones majors de la localitat, a la qual van assistir més de 50 persones, per a continuar recollint propostes, necessitats i inquietuds del públic jubilat assistent sobre com invertir els 10.000 € del pressupost d’enguany destinats a activitats per a la gent gran.

  L'Ajuntament ha pres nota de totes les propostes debatudes, com classes de ball, activitats esportives adaptades a la gent major, excursions o visites culturals, entre altres, per a portar a terme les més demanades durant aquest 2022.

  Pujar