elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol commemora el Dia de la Infància amb el II Congrés del CLIA

Rafelbunyol commemora el Dia de la Infància amb el II Congrés del CLIA

  L'Ajuntament de Rafelbunyol, a través de les regidories de Joventut i Infància i Cultura, ha organitzat diverses activitats i accions destinades a la infància per a commemorar el Dia Universal dels Drets de la Infància que es commemora el 20 de novembre.

  "Rafelbunyol és Ciutat Amiga de la Infància, reconeguda per UNICEF, i amb les activitats emmarcades en el Dia Universal dels Drets de la Infància volem donar protagonisme a la ciutadania més jove del municipi" afirma Fran López, alcalde de la localitat.

  Així, aquesta setmana s'ha organitzat un teatre infantil, un espectacle de música i dansa, una activitat familiar de ioga i l'acte central i més destacat de la programació, la celebració de l'II Congrés del Consell Local d'Infància i Adolescència.

  La regidora d'Infància, Rosa Azor, ha destacat que "considerem molt important continuar donant veu a la infància i adolescència del nostre poble, atès que la seua perspectiva pot aportar molt a la nostra gestió. Raó per la qual pensem que la celebració d'aquest segon congrés no podia ser en una altra data que el marc del 20 de novembre".

  L'acte, obert a la ciutadania i celebrat a la Casa de la Cultura, tindrà lloc aquest divendres i servirà per a acomiadar a l'equip anterior, que per motiu de la pandèmia ha allargat el seu mandat 1 any més de l'estipulat, i donar la benvinguda al nou equip.

  Pujar