elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol celebrarà la festa de Sant Antoni en gener de 2022

Rafelbunyol celebrarà la festa de Sant Antoni en gener de 2022

  Rafelbunyol es prepara per a gaudir en gener de la seua festa més arrelada, Sant Antoni, després de la interrupció de l'any passat per la covid-19.

  El Consistori s'hi ha reunit amb l'Associació de Sant Antoni per a reprendre els preparatius de les activitats festives. Una reunió de l'alcalde, Fran López, i el regidor de festes, Tono Ros, amb els representants de l'associació local, per a signar un acord de col·laboració i coordinació entre ambdues entitats per a la posada en marxa de la festa.

  "Som conscients de les ganes i il·lusió que té el nostre poble perquè torne la pólvora, el foc, la germanor i les tradicions al nostre poble després de dos anys sense poder celebrar actes multitudinaris. Per això, si la situació el permet, gaudirem de la nostra festa amb totes les mesures pertinents, gràcies al treball conjunt amb 'Associació de Sant Antoni" afirma Fran López.

  En aquest acord, l'Ajuntament de Rafelbunyol es compromet a dur a terme els tràmits legals oportuns amb altres organismes per a la celebració de la festivitat, el muntatge i desmuntatge del cohetòdrom, a encarregar-se de la seguretat i difusió dels actes, així com de la neteja viària.

  Per part seua, l'Associació de Sant Antoni amb aquesta signatura, s'ha compromés a vetlar per complir i fer complir la seguretat i higiene en la festa i a encarregar-se de l'organització dels actes, fomentant la participació ciutadana.

  Pujar