elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol celebra el Dia del Xiquet i la Xiqueta

Rafelbunyol celebra el Dia del Xiquet i la Xiqueta

  Com és tradició dins del nostre programa de festes, Rafelbunyol dedica hui el dia a les més xicotetes i xicotets de la casa, amb multitud d'activitats pensades especialment per al seu gaudi.

  La jornada ha començat intensament a les 11:00 del matí amb un parc infantil que ha comptat amb castells inflables i jocs mixts, d'aigua i tradicionals, on el públic més menut ha pogut gaudir d'un matí del qual eren protagonistes.

  Aquest dia especial continua a les 18 hores, amb un espectacle de circ, una activitat més relaxada, però igualment molt divertida a la Plaça de l'Ajuntament, a on es repartiran polos de gel entre el públic assistent.

  Com sempre, se celebra la màgica "Nit del farolet", consistent en un cercaviles, al ritme de la banda de la Societat Musical "La Primitiva" de Rafelbunyol, que il·luminarà els carrers del centre del municipi amb les llums de centenars de farolets, elaborats de manera artesanal amb carabasses, melons d'Alger i melons.

  A continuació, quasi un centenar de xiquets i xiquetes, per grups, seran els i les artistes de la Nit de Playbacks, omplint la Plaça de l'Ajuntament amb la música més sonada durant tot l'any i que tots coneixem, com la molt ballada «Havana», «La cintura» o les cançons d'«Operación Triunfo», entre moltes altres.

  El "Dia del Xiquet i la Xiqueta" arribarà a la seua fi amb amb un fermall d'or, una discomòbil a càrrec dels reconeguts «Space Elephants» a la zona Late Creueta a partir de la 01.00 h.

  Pujar