23 de gener de 2021 23/1/21

Rafelbunyol celebra la Setmana de l´Activitat Física i de la Salut

Rafelbunyol celebra la Setmana de l´Activitat Física i de la Salut - (foto 1)

  Demà, coincidint amb les vacances de Setmana Santa, començarà la Setmana de l'Activitat Física i de la Salut de Rafelbunyol, organitzada per la regidoria d’Esports en col·laboració amb les regidories de Sanitat i Joventut.

  Aquestes jornades tenen com a objectiu conscienciar a la població dels beneficis de l'activitat física per a la salut i la importància de lluitar contra el sedentarisme, raó per la qual s’ha posat en marxa, a la vegada, una campanya de sensibilització a través de les xarxes socials i informació visible en tots els punts del catàleg de recursos sanitaris locals.

  Baix la premissa de què l’activitat física no té gènere ni edat. S’han organitzat activitats per a totes les edats des de demà fins al 26 d’abril.

  La primera activitat serà a la nova pista multi esportiva del remodelat Poliesportiu Municipal on es jugarà, dimecres i dijous, un torneig de promoció del futbol sala i bàsquet, de 9:30 a 13:30 hores

  Caminar a una intensitat moderada durant almenys 30 minuts al dia és l'activitat física de baix impacte que més beneficis aporta a la salut física, mental i social de les persones.

  Per això, el 25 d’abril a la vesprada, a les 15:10 hores, tindrà lloc una nova marxa saludable dins del programa “Camina cap a la Salut”, implantat per les regidories d'Esports i Sanitat tots els dijous a la mateixa hora fins a l’estiu.

  El divendres, 26 d’abril, la regidoria de Joventut s’uneix a la d’Esports per a aprofitar la part més lúdica d’aquestes dates, recuperant els jocs tradicionals valencians en una jornada en família al parc La Senyera que posarà el punt final a aquesta Setmana de l'Activitat Física i de la Salut.

  Pujar