elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol celebra amb gran èxit la festivitat de Sant Antoni

Rafelbunyol celebra amb gran èxit la festivitat de Sant Antoni

  Rafelbunyol ha celebrat, durant aquest cap de setmana, amb gran èxit la festivitat de Sant Antoni, patró dels animals i de l'església parroquial.

  La festa, organitzada per l'Associació de Sant Antoni, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rafelbunyol, ha atret multitud de veïns i veïnes, així com visitants que han gaudit dels actes tradicionals d'aquesta celebració tan arrelada al nostre municipi.

  Una celebració en la qual des del Consistori s'està treballant perquè siga declarada Festa d'Interés Turístic Local davant la Generalitat Valenciana per a la posada en valor de la cultura i de les tradicions populars de Rafelbunyol i que el divendres comptà amb la presència de Pilar Bernabé, Delegada del Govern en la Comunitat Valenciana.

  "Volem agrair la visita de Pilar Bernabé qui no va voler perdre's la festa, i ens va acompanyar en uns dels actes més destacats, per a donar el seu suport a la declaració de la Festa d'Interés Turístic Local" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

  Els esdeveniments més multitudinaris han sigut la cremà de la foguera i la coetà del divendres i la benedicció dels animals de hui davant de l'Ajuntament on centenars, mascotes han portat les seues millors gales per a visitar al seu patró.

  A més, dins de la programació festiva, també es van dur a terme la representació de la marxa de Sant Antoni al desert temptat pel dimoni, cucanyes, una coetà juvenil, la processó en honor al patró o les tradicionals calderes.

  La gran assistència i l'èxit de la festivitat demostra la importància d'aquesta per al poble, i el gran interés i suport veïnal per a la continuïtat de la celebració de Sant Antoni.

  Pujar