elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Prop de 10.000 persones van assistir ahir a la Nit de Disfresses

Prop de 10.000 persones van assistir ahir a la Nit de Disfresses
  MÉS FOTOS
  Prop de 10.000 persones van assistir ahir a la Nit de Disfresses - (foto 2)

  L'operatiu especial de seguretat establert per la Policia Local de l'Ajuntament de Rafelbunyol ha estat tot un èxit, i ha permés als assistents d'altres localitats i als veïns i veïnes gaudir de la festa amb tranquil·litat.

  Prop de 10.000 persones van participar ahir en la nit de disfresses, l'acte més multitudinari de les festes populars de Rafelbunyol que, de nou, ha transcorregut sense incidents greus gràcies al gran desplegament de Cossos i Forces de Seguretat que, coordinats per la Policia Local de Rafelbunyol, han treballat pel manteniment de l'ordre públic i la seguretat ciutadana.

  El dispositiu especial de seguretat, dut a terme conjuntament per la Policia Local i la Guàrdia Civil –i en el qual també han participat la Policia adscrita a la Generalitat, Protecció Civil i Personal Sanitari– ha funcionat al 100%.

  La coordinació del dispositiu de seguretat, el de tràfic i el sanitari ha garantit la integritat física dels participants conjugant el divertiment i la circulació de vehicles i vianants amb tranquil·litat fent d'aquesta jornada una gran nit de disfresses marcada per la diversió.

  El coordinador del dispositiu, l'Intendent de la Policia Local de Rafelbunyol, Alfredo Pacheco, ha afirmat que "el dispositiu de seguretat ha tornat a ser un èxit, sent la majoria dels casos atesos qüestions de seguretat ciutadana solucionades amb celeritat".

  La nit s'ha saldat amb 45 confiscacions, 22 assistències mèdiques, la gran majoria per intoxicacions etíliques, més de 30 intervencions policials i algunes baralles aïllades frenades amb rapidesa pel dispositiu de seguretat.

  Com a novetat, aquest any s'ha redoblat la seguretat en l'accés dels vehicles a les zones més concorregudes evitant el trànsit a aquestes.

  Quant a la festa, enguany, de nou, l'Ajuntament hi ha avançat el començament de la festa perquè els més xicotets i xicotetes també pogueren participar

  A les 19 hores, una batucada recorria el poble per animar a eixir ja al carrer, que acabà al mig del carrer Magdalena davant el photocall instal·lat per l'ocasió.

  La música, les ganes de divertir-se i la imaginació a l'hora de triar disfressa van ser els protagonistes de la nit. Unicorns, superherois, infis, cotons de sucre, minions, personatges de conte, pingüins, etc. van ballar al so de la música d'orquestra, situada davant l'Ajuntament.

  Una festa que s'ha allargat fins a les 6 de la matinada, moment en què l'Ajuntament ha recuperat el repartiment de xocolata entre els assistents per acabar a les 7 hores amb la xaranga de la Societat Musical "La Primitiva" de Rafelbunyol per posar fi a aquest popular acte festiu fins al pròxim any.

  Pujar