21 de gener de 2020 21/1/20

Presentació del llibre “Bajo la sombrilla de Lola”

Presentació del llibre “Bajo la sombrilla de Lola” - (foto 1)

  Ahir, a la Biblioteca Pública Municipal es va presentar el llibre "Bajo la sombrilla de Lola" de Cristina Tamarit. Una novel·la quasi autobiogràfica que narra amb positivisme la seua experiència amb el càncer.

  Cristina, escriptora apassionada des de xiqueta i que ara es dedica de ple a això, va considerar important contar la seua història, després d'haver superat un càncer de laringe, per a ajudar a les persones que pateixen aquesta malaltia i amb un missatge clar per a tothom "aprofitar cadascun dels moments de la vida, ja que hi ha moltes persones mortes en vida que no gaudeixen de l'alegria de viure".

  Durant l'acte, organitzat per la regidoria de Cultura amb la col·laboració d'AECC Rafelbunyol, vam conéixer la història de la protagonista del llibre, Lola, una dona alegre, divorciada dues vegades i amb quatre fills, que afronta les dificultats amb coratge. De sobte, la seua vida es veu truncada pel diagnòstic d'un càncer. Això fa que Lola viatge cap a alguns records del seu passat, d'una manera divertida i alhora emotiu, que la condueixen a un futur molt esperançador.

  Una presentació en la que l’autora va estar acompanyada per la regidora de Cultura, Alícia Piquer, la presidenta de l’associació, Bertha Fornás, i Paco Seoane, reconegut pintor retratista i amic personal de Cristina, que li dóna veu en aquest tipus d'esdeveniments ja que com a seqüela de la malaltia el seu to és feble encara que el seu missatge és contundent.

   

  ocultar
  Presentació del llibre “Bajo la sombrilla de Lola”
  Pujar