24 de setembre de 2020 24/9/20

Tot preparat per a la nit de disfresses més esperada de l'estiu

Tot preparat per a la nit de disfresses més esperada de l'estiu  - (foto 1)
  • Milers de persones es reunixen este divendres a la nit en la festa de carnestoltes de Rafelbunyol. Un dispositiu de seguretat de 200 efectius garantirà el normal transcurs de l'esdeveniment

És un dels esdeveniments més esperats de l'estiu i així ho demostra la multitudinària assistència que any rere any registra Rafelbunyol en la seua famosa festa de disfresses. Este divendres 1 de setembre a la nit unes 8.000 persones recorreran els carrers d'esta localitat valenciana disfressats dels vestits més diversos i originals que es puguen imaginar.

Milers de persones amb un sol objectiu, passar-ho bé. A partir de les 23:00 hores començarà esta cita ineludible per a la que s'ha preparat un gran dispositiu de seguretat. Fins a 200 efectius garantiran que la nit transcórrega sense incidents. És un dispositiu semblant al d'anys passats, expliquen des de l'Ajuntament de Rafelbunyol, dau els "excel·lents" resultats en edicions anteriors.

Com a novetat, enguany es va a redoblar la seguretat en l'accés dels vehicles a les zones més concorregudes evitant el trànsit a les mateixes. La seguretat, el tràfic, l'assistència sanitària i els accessos a la població són alguns dels temes sobre el que es posarà especial atenció. Esta setmana, a més, la Junta Local de Seguretat s'ha reunit també per a tractar la campanya de prevenció d'agressions sexistes i actualitzar el protocol d'acció.

Servicis especials de Metrovalencia

Coincidint amb esta festa, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà el seu servici de la Línia 3 de Metrovalencia durant esta nit i la matinada del dissabte 2 de setembre. Els visitants a les disfresses podran traslladar-se des de València i les poblacions d'al voltant fins a la localitat de l'Horta Nord i tornar als seus domicilis amb el dispositiu especial que es posarà en marxa este cap de setmana.

El servici especial previst en Línia 3 concentra un nombre més gran de circulacions durant tota la nit en el tram comprés entre les estacions de Rafelbunyol i Avinguda del Cid. A més dels habituals, els trens de reforç de la nit del divendres partiran des d'Aeroport i Avinguda del Cid amb destí Rafelbunyol amb pas per l'estació d'Àngel Guimerà en onze ocasions.

Les principals estacions subterrànies i de superfície de la Línia 3 de Metrovalencia romandran obertes durant la nit del divendres i el dissabte de bon matí. Davant de la prevista massiva afluència de passatgers, es reforçarà el personal de seguretat amb vigilants i de supervisió per a evitar qualsevol tipus d'incident que puga produir-se.

Festes Patronals de Rafelbunyol

Des del passat 25 d'agost Rafelbunyol viu immers en dotze dies de festes ininterromputs amb actes tradicionals i espectacles nous. Unes festes Populars i Patronals que acaben dimarts que ve 5 de setembre, festa local. Durant eixe dies els Clavaris i les Clavariesas de la Mare de Déu de Miracle rendiran homenatge a la patrona la Mare de Déu de Miracle, amb un programa replet d'actes. En total, dotze dies de festa que arribaran al seu fi amb un Espectacle Musical en la Plaça de l'Ajuntament.

Pujar