17 de gener de 2021 17/1/21

L´IES Rafelbunyol comptarà amb Batxillerat Artístic a partir del próxim curs

L´IES Rafelbunyol comptarà amb Batxillerat Artístic a partir del próxim curs - (foto 1)
  • Després d'aquesta adjudicació, realitzada per la Conselleria d’Educació, Rafelbunyol s'uneix a l'únic municipi de l'Horta Nord que comptava amb aquesta modalitat educativa, Tavernes

La Conselleria d’Educació ha anunciat que l'IES Rafelbunyol podrà oferir la possibilitat de cursar el Batxillerat Artístic a partir del pròxim curs 2020/2021. Aquesta decisió converteix a Rafelbunyol en el segon municipi de la comarca de l'Horta Nord a comptar amb aquesta possibilitat en els seus instituts públics, després de Tavernes Blanques.

Aquesta concessió farà de l'IES Rafelbunyol l'institut públic de referència per a l'alumnat interessat en aquesta modalitat des de Sagunt fins a València que disposen de línia de metro.

En paraules de la regidora d'Educació, Rosa Azor: “És una molt bona notícia, tant per la diversificació de l'oferta educativa en l'IES Rafelbunyol, com per la creativitat que l'alumnat d'aquesta modalitat podrà aportar durant la seua estada. Cal agrair l'esforç de l'equip directiu del centre, encapçalat per Tonica Pérez, perquè haja sigut possible aquesta concessió.”

Per part seua, l'alcalde de la localitat, Fran López, ha assenyalat que “Rafelbunyol continua el seu camí per a ser un municipi referent quant a oferta educativa dirigida als més joves. Rebrem amb els braços oberts a l'alumnat de tota la comarca que es desplace al nostre municipi per a realitzar el Batxillerat artístic, que segur que aprofitaran al màxim.”

Pujar