4 de desembre de 2020 4/12/20

L'Ajuntament de Rafelbunyol oferirà descomptes de 100€ en el bonometro als estudiants

  L'Ajuntament de Rafelbunyol ha impulsat per primera vegada ajudes per a la compra de títols de BONOMETRO per a estudiants residents a Rafelbunyol, que durant el curs 2017/2018 realitzen els seus estudis en centres situats fora del terme municipal, i a les zones A o AB de la xarxa de Metrovalencia.

  Un descompte mínim del 30% en total del preu del bonometro, que suposarà un estalvi de 80 € per a la zona A, passant de 267 € a 187 €, i de 100 € a la zona AB, havent d'abonar 233,20 € enfront dels 333,20 € que eren habituals.

  L'Ajuntament conscient de la importància de l'Educació per al futur de la joventut, així com de l'actual situació econòmica, creu imprescindible el suport econòmic a les famílies d'estudiants, a través del finançament parcial del transport públic.

  "El benestar dels i les nostres estudiants, així com fomentar l'accés a l'Educació, de manera igualitària és una prioritat per a nosaltres, motiu pel qual em satisfà enormement impulsar aquestes ajudes", afirma l'alcalde Rafelbunyol, Fran López.

  Dit bonometro serà vàlid per 9 mesos compresos dins del curs acadèmic, per a estudiants, amb padró a Rafelbunyol, matriculats en algun centre públic o concertat d'ensenyament Secundari, Batxillerat, Universitat o Postgrau Públics fora de Rafelbunyol, i la ubicació del qual estiga en municipis compresos a les zones de metro A o AB.

  El termini de presentació de sol·licituds i documentació serà del 28 d'agost a l'11 de setembre de 2017, ambdós inclosos, en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Rafelbunyol.

  Pujar