20 de gener de 2021 20/1/21

L'Ajuntament de Rafelbunyol destina 75.000€ a la seua primera edició de Pressupostos Participatius

L'Ajuntament de Rafelbunyol destina 75.000€ a la seua primera edició de Pressupostos Participatius - (foto 1)

  L'Ajuntament de Rafelbunyol ha reservat 75.000€ del pressupost municipal de l'any que ve perquè siga la ciutadania qui decidisca com s'inverteixen dins dels capítols VI- Inversions noves o de reposició (obres/infraestructures) i/o II- Gastos corrents (programes/activitats).

  Així, des del 21 de juny i fins al 21 de juliol, qualsevol persona vinculada al municipi podrà presentar fins a 3 propostes en aquestes matèries, amb l'objectiu que l'ajuntament les duga a terme amb el pressupost municipal de 2020.

  Una vegada validada la viabilitat tècnica d'aquestes, totes les persones majors de 16 anys, i empadronades a Rafelbunyol almenys des de gener de 2019, tindran del 13 al 26 de setembre per a votar fins a 3 propostes ciutadanes amb la finalitat de decidir aquelles que l'ajuntament executarà l'any que ve.

  Segons Fran López, alcalde de la localitat, “des de l'ajuntament continuem avançant en el nostre afany per constituir un govern cada vegada més obert i pròxim a la ciutadania, i que aquesta puga participar de manera directa en la gestió del municipi més enllà de fer-ho cada quatre anys en les urnes. És per això que hem fet una aposta decidida en aquesta línia, com és la de destinar fins a 75.000€ del pressupost municipal de 2020 perquè siga la pròpia gent de poble qui decidisca com i en què s’invertiran”.

  Dijous que ve, 20 de juny, a les 18:30 h, en la primera planta de la Biblioteca Municipal de Rafelbunyol, tindrà lloc la presentació pública dels Pressupostos Participatius de Rafelbunyol 2019-2020, on es donarà a conéixer a la ciutadania aquesta iniciativa, les seues fases, el calendari de desenvolupament i com hi poden participar.

  Pujar