elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Rafelbunyol celebra el II Reconeixements Educatius

L'Ajuntament de Rafelbunyol celebra el II Reconeixements Educatius

  L'Ajuntament de Rafelbunyol celebra ahir, amb motiu del Dia Internacional de l'Educació, el II Reconeixements Educatius. Un esdeveniment que va tindre lloc a l'Auditori Rafelbunyol i que es du a terme per segon any consecutiu per a agrair la tasca de la comunitat educativa al nostre poble.

  Durant l'acte, es va reconèixer a la tasca de l'alumnat per tres motius: aconseguir el premi extraordinari pel seu rendiment acadèmic per la Conselleria d'Educació, assolir l'excel·lència acadèmica al seu centre educatiu i formar part, de manera voluntària, aquest any de l'equip de convivència del seu centre.

  A més, es va fer un reconeixement especial al personal docent que es jubila després de dedicar tota una vida, amb estima i responsabilitat, a l'educació de la infància i l'adolescència del municipi.

  "En aquest dia no podíem deixar passar l'oportunitat d'agrair i reconéixer públicament la seua tasca durant tota una vida a l'educació del nostre poble. Nelson Mandela va dir que 'la educación es el arma más poderosa que puedes usar para cambiar el mundo' i crec que reflecteix perfectament el que han aportat ells com a docents" declara Fran López, alcade de Rafelbunyol.

  "Aquests reconeixements són per a nosaltres molt especials i ens fan una gran il·lusió. Un acte que no haguera sigut possible sense la col·laboració dels centres educatius i els seus equips directius. Al CEIP Verge del Miracle, el CEIP Els Germanells i l'IES de Rafelbunyol, gràcies per la vostra predisposició i implicació" afirmà Rosa Azor en l'obertura de la presentació.

  L'alumnat que va rebre aquest reconeixement públic després rebre el premi extraordinari al rendiment acadèmic corresponent al curs 2021/2022, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

  Després es donà pas als reconeixements per l'excel·lència acadèmica durant el curs 2021/2022 a l'alumnat de cada centre educatiu. I per últim, a  l’alumnat que, de manera voluntària, forma part de l’equip de convivència d’aquest curs 2022/2023 al seu centre, fomentant així les relacions positives entre l’alumnat i la resolució pacífica dels conflictes.

  Pujar