18 de gener de 2021 18/1/21

L'Ajuntament inicia la fase de propostes ciutadanes en matèria de transparència

L'Ajuntament inicia la fase de propostes ciutadanes en matèria de transparència - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament inicia la fase de propostes ciutadanes en matèria de transparència - (foto 2)

  El consistori, compromés amb el principi de la transparència i la publicitat activa, va elaborar i aprovar, en la sessió plenària del 28 de maig de 2018, el seu Pla Anual de Transparència, que fixa els objectius i accions d'aquest any 2018 per a l'acompliment de les obligacions municipals en transparència i publicitat activa establides per la normativa estatal, autonòmica i municipal.

  Durant els darrers mesos, s'han dut quatre de les sis actuacions d'aquest pla, que han permés millorar la inclusió del principi de la transparència de manera transversal i continua en l'Ajuntament de Rafelbunyol, així com l'estructura del seu Portal de Transparència, i la publicació i actualització d'informació en aquesta plataforma.

  Ara, i en compliment amb l'article 50 de l'ordenança municipal de transparència i bon govern, des de les Regidories de Transparència i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Rafelbunyol, es posa en marxa una fase de propostes ciutadanes, amb l'objectiu que el veïnat faça arribar les seues propostes d'actuació en transparència. Les propostes rebudes seran estudiades i recopilades en la memòria anual de transparència que està elaborant l'ajuntament, i permetran perfilar el següent Pla Municipal de Transparència.

  La fase de propostes ciutadanes en matèria de transparència forma part del projecte de participació ciutadana Rafelbunyol Amb Tu, i es podrà participar en ella des de hui fins al dia 24 d'octubre.

  Les instruccions per a fer-ho, així com l'accés al Pla Anual de Transparència 2018 i al Portal de Transparència de l'Ajuntament de Rafelbunyol es poden trobar en la web municipal: http://www.rafelbunyol.es/va/HOME_transparencia

  Pujar