19 de setembre de 2020 19/9/20

Dia gran per als xiquets i les xiquetes de Rafelbunyol

Dia gran per als xiquets i les xiquetes de Rafelbunyol - (foto 1)

  Després de la celebració ahir de la Nit de la Paella Valenciana en la qual es van elaborar 400 paelles en els carrers del centre de la localitat, l'Ajuntament de Rafelbunyol rendeix hui homenatge a les i els més xicotets de la localitat amb el Dia del Xiquet i la Xiqueta.

  La jornada ha donat començament aquest matí amb un gran parc infantil amb castells inflables mixts, normals i d'aigua, instal·lats enfront de l'Ajuntament.

  Aquesta vesprada a les 18 hores la festa continua amb un espectacle d'animació infantil i repartiment de gelats “flash”, mentre AFER (Associació de Festes de Rafelbunyol) ajudarà als i les que ho desitgen amb el seu taller d'elaboració del farolet, que deixaran preparat per a la nit.

  A les 19:30, organitzat les i els guanyadors de la Setmana Esportiva i de la Setmana del Truc, Parxís, Escacs i Petanca rebran els seus trofeus de la mà de l'alcalde en el lliurament de premis que durà a terme en la plaça de l'Ajuntament.

  A la nit, els carrers del barri del Plà s'il·luminaran amb les llums de centenars de farolets, elaborats amb carabasses, melons d'Alger i melons, a les mans de les i els més xicotets del municipi, els qui amb l'acompanyament de la banda de música de “La Primitiva” convertiran la vetlada en una festa. Posteriorment, per segon anys consecutiu, després de molts anys sense celebrar-se, torna la Nit de Playbacks.

  Finalment, per a acabar aquesta intensa jornada d'actes, a la 1:30 en la zona de Batega Creuta donarà començament l'II concurs de DJ’s locals.

  Pujar