elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs enlletgeix al PSPV que siga l'únic partit de Rafelbunyol que rebutge cessar els que se salten el protocol de vacunació

Cs enlletgeix al PSPV que siga l'únic partit de Rafelbunyol que rebutge cessar els que se salten el protocol de vacunació
  • García Botet: “El partit socialista ha votat a favor d'aquesta moció en altres municipis, però ací s'oposa perquè l'alcalde puga seguir en la seua butaca”

La portaveu de Ciutadans (Cs) Rafelbunyol, Asunción García Botet, ha enlletgit al PSPV que “siga l'únic partit de Rafelbunyol que rebutge destituir els càrrecs públics que se salten el protocol de vacunació”.

Per a la regidora de la formació taronja, “l'alcalde, vacunat abans d'hora, i els seus còmplices, els regidors socialistes, redueixen a zero el codi de bon govern, que al novembre signem tots els grups”.

“Amb aquesta iniciativa, recolzada també per PP i Compromís, Cs pretenia que l'Ajuntament de Rafelbunyol fóra transparent i honest”, ha defensat, al mateix temps que ha esgrimit que “volíem garantir que si algun càrrec, com Fran López, té la cara dura de saltar-se el protocol sanitari i inocular-se una vacuna quan no li correspon, deixara el seu càrrec”, ha explicat.

No obstant, “els regidors socialistes, amb López al capdavant, han votat en contra perquè l'alcalde seguisca en la seua butaca i la ciutadania li continue pagant un sou”. “En altres municipis, com Xàtiva o Moncada, i institucions, com la Diputació, el PSPV ha votat a favor d'aquesta iniciativa taronja”, ha recordat.

Pujar