elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Elperiodic.com, guardonat a la primera edició dels “Premis Poble de Rafelbunyol”

Elperiodic.com, guardonat a la primera edició dels “Premis Poble de Rafelbunyol”
  • L'Ajuntament de Rafelbunyol ha reconegut la tasca de persones, col·lectius i institucions durant la pandèmia

MÉS FOTOS
Elperiodic.com, guardonat a la primera edició dels “Premis Poble de Rafelbunyol” - (foto 2)
Elperiodic.com, guardonat a la primera edició dels “Premis Poble de Rafelbunyol” - (foto 3)

L'auditori de Rafelbunyol va acollir este divendres la gala de lliurament de la primera edició dels Premis Poble de Rafelbunyol, organitzats per l'Ajuntament de Rafelbunyol, en què s'ha reconegut la tasca de persones, col·lectius i institucions durant la pandèmia, entre ells elperiodic.com.

En el marc del 9 d'octubre, dins de la programació del Dia de la Comunitat Valenciana, el consistori va voler reconèixer a través d'aquest certamen, la tasca d'aquelles persones que van contribuir a fer que l'impacte de la pandèmia fos menys perjudicial per als veïns i veïnes del municipi.

Fran López, alcalde de Rafelbunyol, va ser l'encarregat d'obrir l'acte donant la benvinguda a totes les persones assistents a la gala -que van omplir completament el pati de butaques de l'auditori- i, seguidament, de lliurar els guardons a les persones premiades.

López en el seu discurs va destacar “Durant aquesta pandèmia el principal objectiu era que cap veí o veïna de Rafelbunyol es quedés enrere i això va ser així gràcies a la implicació i treball de totes les persones d'aquest municipi, especialment aquelles que hem guardonat el dia de hui”.

La majoria dels guardons els van rebre les associacions, comerços, farmàcies, centres educatius, empreses i veïns i veïnes de Rafelbunyol que van fer mascaretes i van lliurar material higiènic a l'Ajuntament, així com les persones que integren la plantilla de personal de l'Ajuntament de Rafelbunyol i la Residència de Persones Majors de Rafelbunyol. Alguns dels premis més significatius van ser per al Centre de Salut de Rafelbunyol, la Policia Local de Rafelbunyol, la Guàrdia Civil, el Parc de Bombers de la Pobla de Farnals i la Protecció Civil de Rafelbunyol.

L'alcalde de Rafelbunyol, Fran López, va voler remarcar el “sentiment de solidaritat i empatia de tots els veïns i veïnes de Rafelbunyol en aquest difícil moment. Som un poble que es caracteritza per ajudar sempre el proïsme sense demanar res a canvi”.

A més, des de l'Ajuntament de Rafelbunyol s'ha volgut reconèixer el treball que van realitzar les diferents institucions valencianes, Generalitat Valenciana, Conselleria de Sanitat, 112, Diputació de València, UME, Federació Valenciana de Municipis i Províncies i Hospital Clínic Universitari de València , l'hospital que tenen assignat els veïns i veïnes del municipi.

Un total de 67 guardons que han simbolitzat el reconeixement públic, agraïment, solidaritat i empatia, de totes les persones que han prestat la seua ajuda en aquests moments durs per a la societat.

Pujar