elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El nou col•legi de Rafelbunyol un pas més a prop

El nou col•legi de Rafelbunyol un pas més a prop

    L'edificació del nou col·legi està un pas més a prop gràcies a la publicació hui en el DOGV de la licitació de la construcció CEIP nou nº 2 a Rafelbunyol.

    La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, organisme del que depenen aquestes obres es va comprometre al fet que les obres començarien abans de concloure enguany, 2016. Si ben aqueix termini no va a complir-se rigorosament, Rafelbunyol veurà alçar el seu nou Centre Educatiu al començament de 2017 ja que les empreses tenen fins al 21 de novembre per a presentar les seues propostes, sent el 13 de desembre quan es coneixerà a l'empresa adjudicatària.

    Per fi, Rafelbunyol que només compta amb un únic col·legi, el CEIP Mare de Déu del Miracle, sent una de les escoles públiques amb més alumnes de tota la C. Valenciana amb 936 xiquets i xiquetes en unes instal·lacions de fa 40 anys, tindrà el seu nou col·legi nº 2 acabant amb aquesta massificació.

    Des de l'arribada del nou Equip de Govern Socialista, el tema de la construcció d'un nou col·legi va ser sempre la prioritat, una acció política que veu ara els seus primers resultats. Una notícia, que tot l'Ajuntament rep amb gran satisfacció, mentre espera poder compartir pròximament novetats amb la ciutadania respecte a aquestes obres.

    Pujar