30 d’octubre de 2020 30/10/20

Clausura de la VIII edició del Rafel Festival

Clausura de la VIII edició del Rafel Festival - (foto 1)
  • LLorenç Barber estrenarà la seua obra al festival de música de nova creació de Rafelbunyol

La VIII edició del Rafel Festival arriba aquest cap de setmana a la seua fi, de la mà del gran compositor i artista sonor LLorenç Barber amb l’estrena absoluta de “Pell d’Orella”, per encàrrec del Rafel Festival i finançada íntegrament per l’Institut de les Arts Escèniques i Musicals (INAEM). 

Un concert que mescla de la música de Banda que tant ens identifica, en concret la de la Banda del C.S.M “Salvador Seguí”, amb una obra de creació pròpia de Llorenç Barber en un concert a l'aire lliure que tindrà lloc en la plaça Sant Josep, el diumenge 3 de novembre a les 11 hores.

El Rafel Festival, com no podia ser d'una altra manera en la seua edició més internacional, després de l’actuació de LLorenç Barber amb la Banda, clausurarà la seua programació amb un repertori actual italià. 

A les 12:30 hores a l’Auditori Rafelbunyol, New Made Ensemble, grup resident del Centre de Música Contemporània de Milà, ens brindarà un espectacle titulat Creazy Breath (alè cremós) amb música acústica i electrònica Segle XXI.

D'altra banda, i per a obrir boca, el dissabte a les 20h. el grup resident del Rafel Festival, es puja de nou al que ja és el seu escenari: l'Auditori Rafelbunyol. Una formació musical de solistes molt compromeses amb en el suport a la nova música i les noves tecnologies aplicades a ella, interpreten a compositores internacionals de reconegut prestigi.

Pujar