19 d’octubre de 2019 19/10/19

Ciutadans Rafelbunyol presenta la seua candidatura per a baixar el deute, generar ocupació i apostar per les famílies

Ciutadans Rafelbunyol presenta la seua candidatura per a baixar el deute, generar ocupació i apostar per les famílies - (foto 1)
  • García: “No malgastarem ni un euro del ciutadà, ens comprometem a revisar amb lupa cada contracta municipal”

MÉS FOTOS
Ciutadans Rafelbunyol presenta la seua candidatura per a baixar el deute, generar ocupació i apostar per les famílies - (foto 2)

“Ciutadans Rafelbunyol presenta una candidatura guanyadora per a baixar el deute, generar ocupació i apostar per les famílies”, ha destacat la candidata a l'alcaldia, Asunción García en l'acte de presentació de candidats al qual han assistit, entre desenes de militants i simpatitzants, les diputades de les Corts, Ruth Merino i Mamen Peris.

“Baixarem els impostos. Molts diuen que no és possible fer-ho i oferir serveis de qualitat al mateix temps, però els demostrarem que s'equivoquen: és tan fàcil com racionalitzar la despesa, gestionar de manera eficient i acabar amb el balafiament de les arques municipals”, ha assegurat al mateix temps que ha explicat que “per a aconseguir-lo és fonamental revisar amb lupa cada contracta municipal i sotmetre a supervisió contínua les infraestructures concesionades”.

A més, l'alcaldable ha concretat que “l'aposta per l'ocupació se centrarà en dos eixos: la potenciació del nostre polígon industrial i la posada en marxa d'un pla d'ocupació juvenil, que inclourà suport a emprenedors i autònoms”.

Pel que fa al suport a les famílies, ha detallat, “crearem xecs familiars als quals podran accedir tot tipus de famílies i donarem suport a la conciliació de la vida familiar”.

Finalment, entre altres mesures del seu projecte, la candidata de Cs ha promés “augmentar la presència de la policia de barri; donar suport a el sector agrari defensant els seus interessos davant qualsevol interlocutor; augmentar la neteja, l'accessibilitat dels carrers i el respecte al medi ambient; habilitar el cinema municipal, fomentar el teatre, els concerts i exposicions, i crear una ruta turístic gastronòmica en col·laboració amb les poblacions limítrofes”.

ocultar
Ciutadans Rafelbunyol presenta la seua candidatura per a baixar el deute, generar ocupació i apostar per les famílies
Pujar