elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Busca’t en la Nit de Disfresses de Rafelbunyol

Busca’t en la Nit de Disfresses de Rafelbunyol
  • Recollim les millors imatges d'una nit tradicional en les festes de la localitat

Galeria de fotos
Rafelbunyol - Disfresses
Rafelbunyol - Disfresses
MÉS FOTOS
Busca’t en la Nit de Disfresses de Rafelbunyol - (foto 2)
Busca’t en la Nit de Disfresses de Rafelbunyol - (foto 3)

Rafelbunyol ha acollit aquesta nit una de les grans cites de les seues festes i, sens dubte, l'esdeveniment més multitudinari de la localitat valenciana: la Nit de Disfresses de Rafelbunyol. Una cita marcada en roig en el calendari de milers de joves que han acudit allí lluint els seus “millors gal·les”.

Disfresses de policia, superherois, astronautes, bombers… hem vist molts abillaments originals i uns altres més clàssics que mai falles. La festa ha començat ben d'hora i ja des de les set de la vesprada hem vist a les primeres disfresses ballant al ritme de la batucada i posant en el photocall instal·lat per a l'ocasió.

Ja a partir de les onze de la nit han començat a concentrar-se els grups d'amics, famílies i penyes -molts vinguts de ciutats d'al voltant, fins i tot de València- disposats a gaudir de l'orquestra i la posterior discomòvil.

Qui ha guanyat? Sens dubte els grups que han aguantat fins a la matinada i que fins i tot han desdejunat el xocolate repartit per l'ajuntament per a reposar forces. Una nit llarga, divertida i, de segur, inoblidable per a molts.

Pots veure en el nostre àlbum les millors imatges de la nit. Recorda que pots veure el programa complet d'actes ACÍ.

Pujar