25 de setembre de 2020 25/9/20

188 alumnes visiten la Biblioteca per a fer un taller de neurociència

188 alumnes visiten la Biblioteca per a fer un taller de neurociència - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  188 alumnes visiten la Biblioteca per a fer un taller de neurociència - (foto 2)

  La Biblioteca Municipal ha rebut la visita dels i les alumnes de 5é i 6é del Col·legi Públic Verge del Miracle per a fer una animació lectora sobre Santiago Ramón y Cajal i un taller de Neurociència, a càrrec de "Los gatos con batas" que ofereixen els contes i a continuació jocs amb la ciència.

  Promogut per les Regidories de Cultura i Educació, un total de 188 participants han pogut fer aquesta activitat consistent en la realització d'un squishi circuit per a provar la conductivitat dels materials mitjançant l'encesa de llums LED amb l'ajuda d'una pila de petaca.

  Abans del taller didàctic l'alumnat, a partir de diversos llibres il·lustrats, còmics i contes de la vida de Santiago Ramón y Cajal, han desenvolupat una activitat d'animació lectora, complementada amb la part pràctica del taller, una activitat molt completa que ha sigut tot un èxit entre els i les participants.

  Així mateix, els llibres que han utilitzat, hi estan disponibles pel préstec a la Biblioteca Municipal, per si els i les jove s'han quedat interessats en aprendre més sobre la ciència i les neurones.

  Unes visites que s'han realitzat en dos jornades, ahir i hui, amb la participació de tots els grups de 5é i 6é del CEIP Verge del Miracle amb l'objectiu de les regidores de treballar conjuntament Cultura i Educació fent més propera l'activitat cultural i la familiaritat amb els espais culturals, així com la ciència i la cultura.

  Pujar