23 de novembre de 2020 23/11/20

Aïllada una classe d'infantil a Rafelbunyol per un positiu, el segon en una setmana

Aïllada una classe d'infantil a Rafelbunyol per un positiu, el segon en una setmana - (foto 1)
  • Aquest nou cas i el detectat a principis de setmana guarden relació familiar

Segona classe de Rafelbunyol confinada a causa del coronavirus. L'Ajuntament de la localitat confirma que s'ha detectat un segon positiu en el CEIP Els Germanells, aquesta vegada en una aula d'infantil, el qual ha obligat a aïllar a tots els menors i els seus respectius professors.

El nou focus de contagi prové del mateix focus familiar que el primer notificat a principis de setmana, i que ja es troba aïllat en el seu domicili. Després de presentar símptomes compatibles i practicar-li la PCR al menor es va procedir de manera immediata al confinament de la classe, detallen des del consistori.

En aquests moments, després d'avisar de la situació a Sanitat, s'estan realitzant les proves PCR pertinents per a descartar més casos.

“Volem agrair la magnifica labor que han realitzat tant des de Sanitat com el centre de Salut de Rafelbunyol, així com l'equip directiu del centre educatiu” agraeixen en un comunicat públic des de l'Ajuntament, des d'on a més traslladen el seu suport a les famílies: “Paciència i molts ànims”.

Pujar