8 d’agost de 2020 8/8/20

Cs aconsegueix que Rafelbunyol comence a treballar en la regulació dels patinets elèctrics

Cs aconsegueix que Rafelbunyol comence a treballar en la regulació dels patinets elèctrics - (foto 1)
  • García Botet: “Amb aquesta iniciativa, aprovada per unanimitat, estem sent previsors per a garantir la seguretat jurídica i ciutadana”

La portaveu de Ciutadans (Cs) Rafelbunyol, Asunción García Botet ha celebrat que “es comence a treballar en la regulació dels patinets elèctrics a petició de Cs”. “És necessària una normativa perquè cada vegada circulen més vehicles d'aquest tipus en el municipi”, ha assegurat, al mateix temps que ha explicat que “amb aquesta iniciativa estem sent previsors per a garantir la seguretat jurídica i ciutadana”.

Segons ha explicat l’edila, “en primer lloc s'estudiarà i si l'informe tècnic-jurídic és favorable, s'elaborarà l'ordenança de regulació”. A més, ha concretat, “es faran campanyes de conscienciació i informació sobre l'ús d'aquests vehicles, informant de les obligacions de la nova ordenança que garantisca la seguretat de tots els usuaris i, especialment, dels col·lectius vulnerables com els xiquets, les persones majors o les persones amb diversitat funcional”, ha concretat.

Finalment, la regidora de la formació taronja, ha agraït “el suport de la resta de grups polítics”. “Amb aquest consens, fem un primer pas, molt important, per a avançar-nos a futurs incidents i vetlar per la seguretat de la ciutadania”, ha conclòs.

Pujar