25 de novembre de 2020 25/11/20

Acabada la primera fase del Rafelbunyol juga

Acabada la primera fase del Rafelbunyol juga - (foto 1)

  L'Ajuntament de Rafelbunyol ha finalitzat la primera fase del projecte "Rafelbunyol Juga" en la plaça de la Corona.

  La primera fase consistent en el desenvolupament del circuit d'activitats per al tram d'edat de 0 a 6 anys ja està acabada i ara s'està treballant en el circuit de jocs per al segon tram d'edat que comprén dels 6 als 12 anys.

  En aquesta primera fase inclou des dels jocs més tradicionals a uns altres de destresa visual i intel·lectual que contribueixen al desenvolupament psicomotriu dels xiquets i xiquetes en aquesta etapa del desenvolupament. Tot això amb un disseny atractiu i colorit que respon a l'objectiu del projecte de ser un reclam per a la volta de la infància i joventut a una plaça, fins fa uns anys, ocupada per elles.

  "Veure finalitzada aquesta primera fase i escoltar les opinions del veïnat sobre l'estètic i dinàmic dels jocs del Rafelbunyol *Juga, ens animen a continuar, encara amb més força, en aquesta segona etapa, sempre en contacte amb les idees de les tècniques i els pintors municipals, cada dia més implicats en el projecte" relata Rosa Astor, regidora d'Infància i Joventut.

  "Fer un projecte saludable com aquest, que a més òmpliga de vida els nostres carrers amb els jocs dels i les més xicotetes és molt gratificant. Estem desitjant poder acabar-ho i que done cabuda a totes les edats" comenta Fran López, alcalde de la localitat.

  Pujar