3 de juny de 2020 3/6/20

Més de 4000 persones participaran hui en la nit de paelles

Més de 4000 persones participaran hui en la nit de paelles - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Més de 4000 persones participaran hui en la nit de paelles - (foto 2)

  Rafelbunyol celebra hui la seua popular nit de les paelles, un esdeveniment al qual s'han apuntat 4126 persones i durant el qual s'elaboraran un total de més de 300 paelles.

  Centenars de taules s'han disposat en els carrers Magdalena, Calvari i Camí Fondo al costat de la seua llenya, on s'elaborarà el plat més típic valencià en una de les nits més populars i familiars de les nostres festes.

  L'Ajuntament de Rafelbunyol s'encarrega de tot perquè la nit siga un èxit. No solament organitza aquesta vetlada, sinó que contribueix enormement a l'elaboració de les paelles, repartint 550 quilos d'arròs i quasi 400 pollastres, a més de facilitar a cadascuna de les taules: el mobiliari, la llenya, cacauets, aigua i borses de brossa.

  Una festa que, després de degustar les paelles, continuarà amb una gran discomòbil, instal·lada enfront de l'Ajuntament. La jornada s'allargarà fins a la matinada en la zona de Late Creueta amb la gran actuació de la popular orquestra «La Tribu», fins a la qual, les veïnes i veïns, podran acostar-se al ritme d'una txaranga.

  L'ambient festiu començava aquest matí amb molta diversió gràcies al súper tobogan aquàtic i una discomòbil amb festa de la bromera. Una iniciativa que ha sigut tot un èxit entre la joventut de la localitat.

  Pujar