elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quin temps farà aquest cap de setmana?

Quin temps farà aquest cap de setmana? - (foto 1)

    Els núvols i el fang es converteixen en els protagonistes de la previsió meteorològica d'aquesta finalitat de setmana en la Comunitat Valenciana, i és que encara que les temperatures acompanyaren la veritat és que en els pròxims dies es podrien arribar a registrar tempestes ocasionals.

    Segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) aquest divendres estarà marcat pels cels nuvolosos amb predomini de núvols mitjans i alts que podrien deixar “ruixats dispersos”, sobretot en zones de l'interior. Uns ruixats que anirien acompanyats de tempestes ocasionals i fang.

    El panorama serà molt semblant durant el dissabte i el diumenge, quan els cels continuaran amb núvols i tendiran a estar més buidats conforme arribem a l'última jornada del cap de setmana.

     Respecte a les temperatures, les mínimes es mantindran amb pocs canvis respecte a aquests dies i les màximes aniran en ascens que serà notable fonamentalment en zones de València. Per províncies i de mitjana, els termòmetres marcaren: a València màximes de 31 i mínimes d'11 ; a Castelló 27 graus de màxima i 10 de mínima; mentre que a Alacant s'aconseguiran els 33 i no es baixarà els 15 graus.

    Pujar