2 de desembre de 2020 2/12/20

Quin temps farà aquest cap de setmana en la Comunitat?

Quin temps farà aquest cap de setmana en la Comunitat? - (foto 1)
  • A partir de la setmana vinent s'esperen precipitacions persistents generalitzades

El primer cap de setmana de setembre estarà marcat pels cels buidats i per una lleu pujada dels termòmetres. La Comunitat Valenciana gaudirà de tres dies de calma meteorològica que donaran pas a una nova setmana marcada per les precipitacions.

Així, segons informen des de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), aquest divendres els cels valencians lluiran poc nuvolosos o buidats amb intervals més notables durant la primera meitat del dia. A més, el vent bufarà de manera moderada especialment en el terç nord de la Comunitat.

De cara a la jornada del dissabte, l'escenari es repetirà sense grans canvis: els termòmetres fregaran els 30 graus de màxima en les tres províncies i el sol brillarà amb força durant tot el dia. De cara al diumenge, no s'esperen canvis significatius encara que podrien donar-se xicotets ruixats en el nord de Castelló arribada la vesprada.

Pel que fa als termòmetres, de mitjana i per províncies, marcaran els següents valors: a València màximes de 29 graus i mínimes de 19; a Castelló màximes que arribaran als 30 graus i 19 de mínima; a Alacant s'aconseguiran els 30 graus i les mínimes seran de 20 graus.

Un cap de setmana marcat pel sol i l'estabilitat meteorològica que, com diem, donarà lloc a una imatge molt diferent. La setmana vinent s'espera que les precipitacions descarreguen amb força en tota la Comunitat Valenciana i els termòmetres baixen considerablement.

Pujar