3 de desembre de 2020 3/12/20

Quin temps farà aquest cap de setmana en la Comunitat?

Quin temps farà aquest cap de setmana en la Comunitat? - (foto 1)
  • Els cels buidats seran els protagonistes però no es descarten tempestes en alguns punts

L'arribada d'un nou cap de setmana – aquesta vegada amb un festiu pel mig – fa que mirem al cel confiats perquè el temps ens acompanye per a gaudir d'aquest al màxim. Per a aquests pròxims dies tot sembla apuntar que així serà doncs els cels buidats acaparen gran part de la previsió meteorològica.

Segons apunten des de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) per a aquest divendres s'esperen cels majoritàriament buidats amb intervals nuvolosos que seran més abundants en la meitat septentrional. A més, no es descarten ruixats acompanyats de tempesta a partir del migdia a l'interior de Castelló.

De cara al dissabte – festiu nacional – la situació serà molt semblant: Intervals de nuvolositat baixa al matí, tendint a cel poc nuvolós o buidat, amb nuvolositat d'evolució a l'interior de Castelló, on podrà deixar algun ruixat acompanyat de tempesta a la vesprada.

Per part seua, per al diumenge els pocs núvols que s'esperen seran més anecdòtiques perquè predominaran de forma generalitzada els cels buidats en tota la Comunitat. A més, els termòmetres veuran com els valors màxims ascendeixen lleument.

Amb aqueix ascens, els termòmetres valencians marcaran de mitjana i per províncies els següents valors: a València màximes de 31 graus i mínimes de 21; a Castelló 31 graus de màxima i mínimes de 20.; i a Alacant s'aconseguiran els 32 graus i les mínimes seran de 23.

Pujar