elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quin temps farà aquest cap de setmana en la Comunitat i on podria ploure

Quin temps farà aquest cap de setmana en la Comunitat i on podria ploure
  • Les temperatures aniran en ascens i el diumenge s'esperen més de 30 °C en les tres províncies

En la Comunitat Valenciana no es descarten ruixats durant el primer cap de setmana d'octubre. Així ho ha comunicat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). Però on i quan podria ploure?

Per a hui divendres el matí arranca amb cels nuvolosos i no es descarten ruixats dispersos i ocasionals, més probables al matí en punts del litoral, i a la vesprada a l'interior de Castelló i d'Alacant. 

Les temperatures mínimes aniran en lleuger ascens i les màximes en ascens a la província de València i sense canvis en la resta. A Alacant i València els termòmetres marcaran els 27 °C de màxima i a Castelló s'aconseguiran 25 °C.

El vent serà variable fluix tendint en general a sud i sud-est, amb intervals de moderat en els litorals de València i nord d'Alacant.

Per a demà dissabte predominarà el cel nuvolós en el terç nord sense descartar ruixats dispersos i ocasionals a primeres hores en el litoral o a la vesprada a l'interior.

En la resta de la Comunitat hauran intervals nuvolosos tendint a poc nuvolós amb intervals de núvols mitjans i alts.

Les temperatures mínimes no presentaran canvis i les màximes aniran en ascens. El mercuri pujarà fins als 28 °C a Alacant i València, i els 27 °C a Castelló.

El vent variable bufarà fluix tendint a component sud, amb intervals de moderat en el litoral.

I per al diumenge 3 d'octubre, a partir de la vesprada el cel tendirà a nuvolós o cobert en la meitat nord, amb probabilitat de precipitacions a l'interior nord de Castelló i sense descartar-les en altres zones del terç nord; en la resta de la Comunitat hauran intervals nuvolosos. 

Les temperatures mínimes aniran en descens a l'interior de la meitat nord, on es donaran al final del dia; però les màximes aniran en ascens en general, superant els trenta graus en les tres capitals de província amb 30 °C a Alacant, 32 °C a Castelló i 33 °C a València. 

El vent bufarà del sud i sud-oest girant a oest i nord-oest, fluix amb intervals de moderat en general, i algun interval de fort a l'interior nord de Castelló al final.

Pujar