19 de setembre de 2020 19/9/20

Xiquets i xiquetes de Quart de Poblet se sumen al Gran Joc Solidari

Xiquets i xiquetes de Quart de Poblet se sumen al Gran Joc Solidari - (foto 1)

  Més d’una veintena de joves voluntàries del Gran Joc Solidari van organitzar una gimcana de proves amb contingut solidari. Als més de 30 xiquets i xiquetes que s’acostaren a gaudir d’un matí diferent, se’ls va lliurar un passaport amb el qual van poder “viatjar” pels cinc continents.

  Cadascún d’ells, es trobaven amb dos proves on a més de divertir-se aprenien sobre les principals desigualtats que es troben al món, l’importància del treball en grup i aprofundien en el treball que les ONG’s, que formen part enguany del Joc estan duent a terme.

  Aquest any es destinaran 6.000 euros als diferents projectes de les ONGs participants, diners que ixen del conveni signat amb la regidoria de Pau i Solidaritat, dirigida per la regidora Lucía Fernández, que va assistir a l’acte amb Consue Campos, regidora d’Infància, Adolescència i Joventut.

  La iniciativa, desenvolupada conjuntament per part de l’Ajuntament de Quart de Poblet i la Federació Valenciana de Cases de Joventut, ha format part d’un projecte que ha comptat amb la participació de xiquetes i xiquets provinents de cinc centres educatius d'Educació Primària: CCD Sagrado Corazón, CEIP Sant Onofre, CCD Purísima Concepción, CEIP Ramón Laporta i CCD San Enrique.

  Aquests centres, amb la seua participació i les accions formatives desenvolupades prèviament a l’aula, han pogut conèixer i col•laborar amb diversos projectes realitzats per les següents ONGs: Setem Comunitat Valenciana, Ajuda als Pobles de Quart de Poblet, Fundación Solidaria Tai, Karit –Solidaris per la Pau, Assemblea de Cooperació per la Pau i One Day Yes. El projecte posarà el seu punt i final el pròxim divendres 31 de maig amb un sopar solidari obert a tot el municipi que comptarà amb un divertit karaoke com a fi de festa i tindrà lloc al CJ La Cebollera.

  Pujar