18 de setembre de 2020 18/9/20

Quart de Poblet es va sumar a la campanya de sensibilització amb l'Autisme

Quart de Poblet es va sumar a la campanya de sensibilització amb l'Autisme - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Quart de Poblet es va sumar a la campanya de sensibilització amb l'Autisme - (foto 2)

  L'Ajuntament de Quart de Poblet es va sumar, a petició d'ASPAU (Associació Projecte Autisme), de la qual formen part famílies del municipi, a la campanya de sensibilització Light It Up Blue, de caràcter internacional, per la qual milers d'edificis i monuments emblemàtics de tot el món es van il·luminar de blau la tarde-nit de l'1 al 2 d'abril en suport i solidaritat amb el col·lectiu de persones amb Trastorn de l'Espectre de l'Autisme (TEA) i les seues famílies. Per aquesta raó, la façana de l'Ajuntament es va vore blava durant unes hores.

  Aquesta iniciativa va coincidir amb la celebració del Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme, que es commemora el 2 d'abril.

  Quart de Poblet treballa des de fa anys per la inclusió de totes les persones en les activitats de la vida del municipi i realitza diverses accions de sensibilització en relació amb la diversitat funcional.

  En aquest sentit, les persones amb TEA participen des de fa temps en activitats municipals esportives, d'oci i educatives. Enguany, en coordinació amb les famílies de xiquets i xiquetes amb TEA, es programarà una escola d'estiu inclusiva amb una oferta específica per a aquest col·lectiu ciutadà en el CEIP Sant Onofre, comptant amb els suports necessaris per a una inclusió plena en la programació. Totes les escoles d'estiu són inclusives.

  En aquest context s'inscriu i cobra sentit la participació de l'Ajuntament en aquesta campanya de sensibilització.

   

  Pujar