elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quart de Poblet se suma a la Iniciativa Ciutadana Europea per l’Accés Universal a les Vacunes

  • El Ple Municipal aprova per unanimitat una moció de Compromís Quart donant suport a la Iniciativa Ciutadana Europea “Dret a una cura” que demana l’alliberament temporal de patents per lluitar contra la Covid-19

El ple de l'ajuntament de Quart de Poblet, celebrat el passat dimarts dia 28, va aprovar per unanimitat una moció de Compromís donant suport com a Ajuntament a la Iniciativa Ciutadana Europea “Dret a una cura”. Aquesta iniciativa promou la salut com un dret universal, transparència i control públic en tots els contractes relacionats amb les vacunes i que ningú es lucre amb la pandèmia. També defensa l’alliberament temporal de les patents de les vacunes per lluitar contra la Covid-19.

Segons els acords de la moció el mateix Ajuntament farà difusió i ajudarà en la recollida de signatures entre els veïns i veïnes de Quart de Poblet per donar suport a aquesta iniciativa. Prop de 220.000 ciutadans i ciutadanes de la Unió Europea ja han signat amb l’objectiu d’arribar al milió de signatures perquè la Comissió Europea admeta i considere la iniciativa. 

Pujar