Castellano

Quart de Poblet registra el brot de coronavirus més gran de la jornada

Quart de Poblet registra el brot de coronavirus més gran de la jornada
  • S'ha produït per una reunió entre amics o familiars i hi ha, al menys, vuit persones contagiades

La Conselleria de Santitat ha confirmat aquest dijous un nou brot de coronavirus a Quart de Poblet. Es tracta d'un focus d'origen social, és a dir, per una reunió entre amics i familiars i hi ha, almenys huit persones contagiades. És el brot més gran del dia a la Comunitat Valenciana en una jornada que hem conegut onze nous focus.

Segons les últimes dades de la Conselleria de Sanitat, les xifres del coronavirus a Quart de Poblet són molt positives, amb una incidència de tan sols vint casos per cada 100.000 habitants. S'han registrat cinc casos en les dues últimes setmanes, 1.436 des que va esclatar la pandèmia. A més, 28 veïns de la localitat han mort a causa del coronavirus.

Segons la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública hi ha 188 nous casos de coronavirus al territori valencià aquest dijous. Per províncies, Castelló suma 21 nous casos, Alacant 56 i 111 la província de València.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 404 persones ingressades, 94 a l'UCI. A la província de Castelló hi ha 26 persones hospitalitzades, amb 6 pacients en UCI; 195 a la província d'Alacant, 37 d'ells a l'UCI; i 183 a la província de València, 51 d'ells en UCI.

A més, s'han registrat 8 morts per coronavirus des de l'última actualització, de manera que el total de defuncions des de l'inici de la pandèmia és de 7.163 persones: 780 a la província de Castelló, 2.719 a la d'Alacant i 3.664 a la de València.

Pujar