15 de juliol de 2020 15/7/20

Quart de Poblet celebra la primera trobada nacional sobre "Govern TI en les Administracions Públiques"

 Quart de Poblet celebra la primera trobada nacional sobre "Govern TI en les Administracions Públiques" - (foto 1)
  • Experts de talla internacional parlaran sobre ciberseguretat, fons europeus i la nova legislació en I-Administració

L'Ajuntament de Quart de Poblet, en la seua contínua aposta per la transformació digital en l'administració pública, celebrarà la seua primera trobada nacional sota el títol "Jornades de Govern TI en les Administracions Públiques", el pròxim 10 de novembre en el Centre Cultural El Casino.

Les jornades, realitzades amb el suport de la Diputació de València, reuniran a ponents de talla internacional que tractaran diferents aspectes de vital importància per a les institucions públiques en matèria d'implantació i ús de les tecnologies de la informació.

Així, s'explicarà la nova legislació europea sobre transformació digital, d'obligada implantació en les institucions, posant especial èmfasi en l'administració i la contractació electrònica. També es parlarà de ciberseguretat, un dels principals reptes que ha aparegut en la nova era de la comunicació i que obliga als Consistoris a trobar-se a l'avantguarda de les tecnologies per a poder assegurar la protecció de les dades de la ciutadania i el correcte funcionament de tots els tràmits.

Finalment, les jornades finalitzaran amb la ponència del diputat provincial de Projectes Europeus i tinent d'alcalde del municipi, Bartolomé Nofuentes, qui explicarà les vies de finançament europeu a la qual els Ajuntaments poden accedir per a modernitzar i adaptar la seua gestió, recolzats per Europa. "

Amb esta jornada pretenem donar una formació ja imprescindible per al funcionariat i l'equip tècnic de tots les administracions públiques, perquè la implementació de les noves tecnologies siga una realitat", ha assenyalat Nofuentes. El tinent d'alcalde i encarregat de l'àrea de TI també ha destacat el valor dels ponents que participaran en la jornada, "especialistes de talla internacional, com Javier Peris o Renato Aquilino, que ens aporten un valor incalculable, posant a Quart en el mapa de la innovació digital".

Finalment, Nofuentes ha convidat a "totes les associacions i professionals, no solament de l'administració pública, a acostar-se a les jornades, que segur serviran per a resoldre tot tipus de dubtes en el que al món digital es refereix".

La Finestra de la Diputació de València

La Finestra de la Diputació de ValènciaEntrar en el especial
Pujar