Castellano

Un pare abandona als seus dos fills de 3 i 5 anys en un comerç a Quart de Poblet

Un pare abandona als seus dos fills de 3 i 5 anys en un comerç a Quart de Poblet
  • Van localitzar a la mare, que es va fer càrrec dels menors, i va declarar que haurien d'estar en aqueix moment amb el seu progenitor

Agents de la Policia Nacional han detingut a Quart de Poblet (València) a un home de 32 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte d'abandó de menors, després de localitzar als seus fills de 3 i 5 anys en un local comercial de la localitat.

Els fets van ocórrer a la vesprada, quan una patrulla va ser alertada per la Sala del 091 perquè es dirigira a un local comercial de Quart de Poblet on es trobaven dos menors de 3 i 5 anys, custodiats pels empleats ja que es trobaven solos.

Una vegada en el lloc els agents es van fer càrrec dels menors, que es trobaven lluny del seu domicili, havent de travessar diverses carreteres sols fins a arribar a l'establiment. Els xiquets van ser traslladats a dependències policials on després de realitzar les gestions oportunes van localitzar a la seua mare, la qual es va fer càrrec dels mateixos i va manifestar que els seus fills haurien d'estar en aqueix moment amb el seu pare.

Finalment, els agents després de localitzar al progenitor, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte d'abandó de menors.

Pujar