7 de juliol de 2020 7/7/20

L'Ajuntament de Quart de Poblet inaugura un nou aparcament dissuasiu amb més de 500 places

L'Ajuntament de Quart de Poblet inaugura un nou aparcament dissuasiu amb més de 500 places - (foto 1)
  • Les veïnes i veïns del municipi disposen de set pàrquings públics i gratuïts

  • El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible aposta per reduir el trànsit rodat dins del nucli urbà

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha obert a la ciutadania un nou aparcament públic i gratuït que compta amb més de 500 places. Situat al carrer Roll dels Eres, des d'on té l'accés, aquest pàrquing se suma als altres sis ja existents, que doten a Quart de Poblet de més de 1.450 places d'estacionament.

L'elecció de l'emplaçament, fora del nucli urbà, respon a les línies estratègiques del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), que busca a través dels aparcaments dissuasius reduir el trànsit rodat a la perifèria, afavorint els desplaçaments a peu. 

Gràcies a aquest plantejament, s'aposta per la sostenibilitat, buscant la reducció d'emissions de CO₂ i de la taxa de contaminació acústica, així com per la creació d'espais on la ciutadania siga la protagonista.

Seguint el desenvolupament urbà del municipi i atesa la demanda que s'espera pel creixement demogràfic, està previst que en el futur aquest sòl es destine a la construcció de centres educatius, reubicant les places d'aparcament dins del propi PAI d'Animeta.

D'altra banda, davant l'avanç de les obres de la futura urbanització, l'aparcament situat al carrer Reverend Pare José Palacios es tancarà de manera permanent des del dilluns 24 de febrer.

Aprofitant els treballs, a més, s'ha adequat el parc de socialització canina que es troba confrontant, renovant el clos i millorant la instal·lació.

Pujar