elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament organitza una marxa solidària per l’alzheimer

L’Ajuntament organitza una marxa solidària per l’alzheimer

  La Regidoria de Persones Majors va celebrar ahir la tradicional marxa solidària per l'alzheimer, que tanca els actes iniciats al setembre en el marc de la campanya de sensibilització i de promoció de la investigació d'aquesta malaltia.

  Les persones participants en la marxa van aportar una quantitat simbòlica i l'alcaldessa, Carmen Martínez, va entregar la recaptació a la presidenta de l'Associació de Familiars d'Alzheimer València (AFAV), Ana María Ruiz, davant les persones que han col·laborat poc abans d'iniciar l'activitat. La regidora de Persones Majors i Consum, Amparo Torner, també va assistir a la marxa.

  El recorregut va partir de l'Ajuntament i va culminar en el Centre d'Interpretació de la Naturalesa del Parc Fluvial del Túria. Va destacar la important presència de persones residents en el Centre de Dia i Residències de l'Ajuntament i d'usuaris i usuàries del Centre Ocupacional per a Persones amb Diversitat Funcional Intel·lectual.

  De fet, l'itinerari es va dissenyar perquè fóra accessible per a les persones majors que van participar, algunes d'elles amb alzheimer o amb diversitat funcional.

   

   

   

  Pujar