28 de setembre de 2020 28/9/20

El foment de la lectura centra les activitats del Mes del Llibre a Quart de Poblet

El foment de la lectura centra les activitats del Mes del Llibre a Quart de Poblet - (foto 1)

  Amb motiu del Dia Internacional del Llibre, que se celebra el pròxim 23 d'abril, l'Ajuntament de Quart de Poblet ha organitzat un programa d'activitats amb el qual es pretén fomentar la lectura entre xiquets/es i persones adultes. La Biblioteca Pública Municipal Enric Valor serà l'espai central on es realitzen totes les activitats, a excepció de les presentacions de llibres els dies 18 i 25.

  La Biblioteca acollirà sengles contacontes els dijous 12 i 19 d'abril, a les 18 hores. El primer d'ells, "Contes per a menjar-se'ls", dirigit a xiquets i xiquetes d'entre 5 i 9 anys i organitzat per L'Esglai Teatre. El segon, a càrrec de Marta Pereira, també anirà dirigit a xiquets de la mateixa franja d'edat i es titula "Paraules compartides".

  L'escriptora i directora general de Cultura de la Generalitat Valenciana, Carmen Amoraga, presentarà la seua última novel·la "Basta vivir", el dimecres 18 d'abril a les 19 hores en el Saló d'Actes de la Casa de la Cultura.

  El dimarts 24, a les 19 hores també es presentarà, aquesta vegada en la Biblioteca, el llibre "Refranyer Valencià: saviesa popular dels nostres", de l'autor Miguel Cervera Sanz.

  El Centre Cultural el Casino serà seu el dimecres 25, a les 19 hores, de la presentació dels llibres resultat dels treballs de recerca guanyadors dels XIV Premis de Ciències Socials Amador Grinyó, convocats per l'Ajuntament.

  Finalment, el dijous 26, a les 19 hores, es realitzarà en la Biblioteca un recital de l'obra "El libro engrandece a la persona", a càrrec del grup literari La Platea.

  Totes les entrades a les presentacions de llibres i el recital són lliures fins a completar l'aforament. Cal destacar que durant tot el mes també s'organitzaran visites programades a la Biblioteca amb grups de diferents edats.

  Pujar