Castellano

La final més important de frontó valencià es jugarà a Quart de Poblet

La final més important de frontó valencià es jugarà a Quart de Poblet
  • Els campions de les distintes categories excepte juvenils es definiran els dies 19 i 20 de novembre a Quart, amb horaris per confirmar

MÉS FOTOS
La final més important de frontó valencià es jugarà a Quart de Poblet - (foto 2)
La final més important de frontó valencià es jugarà a Quart de Poblet - (foto 3)

El Campionat Individual de Frontó Cap de Setmana Trofeu Diputació de València arriba als moments decisius. A Primera categoria es tornaran a veure les cares un any després els finalistes de l'any passat. Alejandro i Adrián s'enfrontaran amb les càmeres d'À Punt en directe, a partir de les 18:30h.

En semifinals, Adrián de Quart es va desfer d'Enrique de Museros amb victòria en les dos partides, 23-41 a l'anada i 41-18 a la tornada. Per la seua banda, Alejandro de Paterna, que juga per al PPAF El Puig, també va guanyar a l'anada de semifinals per 23-41 a Pasqual de la Pobla de Vallbona, mentre que la tornada no es va poder disputar per lesió de Pasqual. 

Així, Adrián Benito, campió en 2014 i subcampió en 2013 i 2020, i Alejandro Martí, guanyador de les tres darreres edicions més una altra que s'adjudicà en 2015, s'amidaran en una final que es jugarà el dissabte 20 a Quart de Poblet i en la qual Adrián exercirà com a amfitrió, ja que enguany es disputarà a Quart de Poblet.

Segona

A Segona categoria també està servida la final, on s'enfrontaran Ximo del CPV Almenara i Vicent del CPV Castelló. Després d'un triomf relativament còmode a l'anada per 41-21 davant Saúl CPV El Puig, Ximo va patir a la tornada i va caure per 41-28, però aconseguí el bitllet per a la partida decisiva. Enfront tindrà a Vicent, que va alçar un 41-34 en contra i va guanyar per 41-9 davant Moisés d'Almussafes. La final, dissabte a les 16:45h.

Tercera

A Tercera s'enfrontaran Carlos CPV El Puig i Xavi del CPV Tamborí de València, en un duel que està previst per a les 15:45h del dissabte.

Femenina

A la categoria A femenina, també de grup únic, les dos millors i per tant finalistes seran Amparo i Ana de Borbotó. Aquesta partida es jugarà el divendres a les 19:30h també a Quart de Poblet. La categoria B oferirà en la final també un duel de jugadores del mateix club. Laura i Andrea, les dos del CPV Carlet, es jugaran el títol després de superar en semifinals a Laia del CPV Oliva i Lorena del CPV Tamborí. La final de Femenina B serà a les 17:30h.

Veterans

Jose de Moixent i Vicent CPV Alzira lluitaran per ser el millor dels veterans, també el divendres 19 a les 18:30h. Jose Jorques va eliminar a José Luis Navarro d'Onda, mentre que Vicent Miquel es va desfer del també ondenc Pedro López.

Pujar