elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís presenta una llista per a un govern plural a Quart de Poblet

Compromís presenta una llista per a un govern plural a Quart de Poblet
  • Combina a persones que han dirigit i impulsat diferents associacions en el municipi i posseeixen trajectòries professionals de gestió en àmbits de l'economia social i solidària.

MÉS FOTOS
Compromís presenta una llista per a un govern plural a Quart de Poblet - (foto 2)

Rosa María García liderarà una candidatura renovada de Compromís a Quart de Poblet amb l'objectiu d'obrir un nou escenari polític que millore la qualitat de vida de Quart i els seus barris a través de "polítiques més modernes i valentes en matèria de transició ecològica, feminisme, accés a l'habitatge, cures i generació de treball". Així, afirma que "l'escenari que s'obri amb la retirada de Carmen Martínez de la primera línia de la política municipal s'ha d'aprofitar per a crear un nou govern plural, més valent i més progressista, en el qual sumem persones amb experiències d'èxit en la gestió i amb una formació excel·lent. És el moment".

Amb aquest objectiu, Compromís presenta una llista que combina experiència i renovació. Gràcies al procés participatiu ViscaQuart, en el qual han participat prop de cinc-centes persones expressant la seua opinió, la formació posseeix "un full de ruta per a donar un nou impuls a aquest ajuntament que necessitar anar més enllà, per a solucionar els problemes presents i anticipar millor el futur. Som coneixedores de les demandes ciutadanes i volem una oportunitat per a executar-les des de l'ajuntament a través de projectes estratègics: per a solucionar l'accés a l'habitatge, la transició ecològica de particulars i empreses o les noves fórmules de treball per a crear més ocupació de qualitat".

Noves persones de diferents àmbits s'han incorporat a aquest projecte que vol "canviar la política a Quart de Poblet des de la gestió i no en l'oposició. Estem preparats per a governar aquest poble i liderar noves polítiques. També per a garantir la millora dels serveis públics que presta l'ajuntament, que permeten abaratir el preu de l'aigua potable i reduir les taxes per recollida de fems. O els que presta la Generalitat, com l'atenció primària en Sanitat, que és millorable i comença per recuperar en 2024 la gestió de l'Hospital de Manises".

Lluismi Campos, actual director de gabinet de Presidència de les Corts, ocuparà el segon lloc per segona legislatura consecutiva. Per al tercer lloc de representació s'incorpora Gabi Carretero, activista amb àmplia experiència en el lideratge de diferents entitats associatives locals de caràcter social. Rafa Coll, graduat en empresarials, administratiu d'una empresa privada, amb un postgrau en participació ciutadana i experiència en el camp de l'educació en valors, ocuparà la quarta posició. Vicent Sancho, graduat en negocis internacionals, que treballa en la Conselleria de Sanitat, un dels integrants més joves de la llista, ocuparà el cinqué lloc. 

Fruit de la voluntat d'obrir-se a la realitat de tots els barris, Daniel Segura, professional del màrqueting digital i activista pels drets LGTBI, ocuparà la posició sisena, amb l'objectiu d'aportar la visió del Barri del Crist.

Després trobarem a diverses persones que participen per primera vegada en una candidatura política: Javier Martín, professional del sector privat en una gran empresa, voluntari de diverses associacions culturals i de temps lliure, compromés en la lluita contra el canvi climàtic. Juan Juárez, enginyer i president del club d'Escacs de Quart de Poblet, Sergio Bezares, tècnic en logística internacional i músic de l’Amistat o Leandro Perpiñán, professor del Conservatori de Torrent, saxofonista internacional, de la Unió de Quart.

Al seu torn, persones amb experiència prèvia en la política municipal, tornen a presentar-se en aquesta renovada llista. Persones com Celia Diez, graduada en magisteri i jove emprenedora local que dirigeix una acadèmia d'idiomes, Llum Campos, professora universitària, educadora social i activista amb anys d'experiència en gestió de projectes d'èxit en l'administració pública i Empar Domenech, professora de música en l'educació pública i activista cultural.

Rosa García ha manifestat que “volem protagonitzar un canvi tranquil per a Quart, un canvi que millore el nostre poble i els seus barris amb la fórmula del Botànic. Traslladar a Quart un govern plural. Amb polítiques innovadores i més valentes que posen en el centre a les persones, al nostre veïnat. Per a això aportem, sens dubte, el millor equip”

Aquest divendres 24 de març, a les 18 h, tindrà lloc en la Sala d'actes de l'Ajuntament de Quart de Poblet l'acte de presentació de la candidatura. L'acte comptarà amb la presència de Joan Baldoví, candidat cap de llista de Compromís a la Generalitat Valenciana.

Pujar