28 d’octubre de 2020 28/10/20

La campanya del 8 de març donarà veu a dones migradas que resideixen en el municipi

La campanya del 8 de març donarà veu a dones migradas que resideixen en el municipi - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La campanya del 8 de març donarà veu a dones migradas que resideixen en el municipi - (foto 2)

  Els actes programats per l'Ajuntament de Quart de Poblet entorn del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, donen veu i visibilitat enguany al col·lectiu de dones migradas residents en el municipi, que compartiran les seues experiències de vida en la xarrada "En el meu nom i en la meua veu propia", organitzada al costat de la Lliga Espanyola d'Educació. Serà el 5 de març, a les 18.30 hores, en la Casa de la Dona.

  Un dia després, el 6 de març, l'IES Riu Túria acollirà a les 12.30 hores el Concert "Rap en Igualtat", amb Xuquet de Rap i Psicoloko, i a les 17.30 hores se celebrarà la IV Taula Redona Dones i Discapacitat en el Saló d'Actes de l'Ajuntament.

  El 8 de març, Quart de Poblet participarà en la Manifestació Feminista que eixirà a les 18 hores del Parterre, a València, i s'ha sumat a la convocatòria de la vaga feminista sota el lema "Si les dones paren, s'atura el món", per aquesta raó els actes centrals es traslladen al 9 de març amb la convocatòria de la III Marxa Dones Empoderades, que partirà a les 10.15 hores des del Centre d'Ocupació i Desenvolupament i culminarà en la plaça del País Valencià, on es llegirà un manifest a les portes de l'Ajuntament.

  Aqueix mateix dia, a les 20.30 hores, es posarà en escena l'obra teatral "Les princeses del Pacífic", de la Companyia L'Estampida, en l'Auditori Molí de Vila.

  Les activitats continuen el 12 de març amb la conferència "Programa Ciutat Dona: Camí cap a la Igualtat i l'Empoderament de les Dones", a càrrec del Fons Valencià per la Solidaritat, que es desenvoluparà en el local de l'Associació Amas de Casa y Consumidores Tyrius, en el carrer Batalla d'Almansa, i en el qual una dona salvadorenca parlarà de la situación en el seu país.

  Finalment, la Casa de la Dona acull fins al 2 de març l'exposició "La Violència de Gènere en el Món del Còmic", cedida per la Universitat de Cadis.

  Pujar