elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quan plourà en la Comunitat Valenciana?

Quan plourà en la Comunitat Valenciana?
  • Durant els pròxims dies tornarà la inestabilitat i les tempestes, més intenses a la província de Castelló

Juliol s'acomiadarà de manera inestable en la Comunitat Valenciana. Un front complicarà entre dissabte i dilluns la situació meteorològica amb el nou pas d'un tàlveg que farà que cresquen de nou la inestabilitat i les tempestes.

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) el dissabte 31 de juliol a les províncies de València i Castelló hi haurà intervals nuvolosos amb ruixats i tempestes, que podrien ser localment més fortes en el terç nord. De fet, a partir de migdia Aemet ha fixat alerta groga per tempestes en tota la província de Castelló.

I les temperatures aniran en descens.

A Alacant els termòmetres oscil·laran entre 22 i 31 °C, a Castelló entre 19 i 28 °C i a València entre 21 i 28 °C.

Per al diumenge 1 d'agost, s'esperen intervals nuvolosos amb possibilitat de precipitacions disperses i les temperatures no presentaran grans canvis a Alacant, entre 21 i 29 °C, però a Castelló les mínimes seran de 16 °C, amb màximes de 27 °C, i a València s'espera que els termòmetres oscil·len entre 20 i 26 °C.

Per al dilluns 2 d'agost podria tornar la pluja a la Comunitat Valenciana, sobretot a l'interior sud de Castelló, tota la província de València i Alacant.

A partir del dimarts, predominarà el sol i tornaran a pujar les temperatures.

Pujar